Foto hierboven een nieuw project 'De Paardenfluisteraar'. Weer een beetje 'thuiskomen', het werken aan bezige paardenlijven........ Het toevoegen van het 4e paard maakt de compositie rond, ook de 'achterzijde'heeft zijn eigen sfeer. Nog lang niet voltooid. Speel met de gedachte het springende (met de fluisteraar) paard een andere houding te geven. 

Nieuwe haas!  "Haasje Over"  binnen kort beschikbaar ! Foto boven de vernieuwde ramskop, Drents Heideschaap.

 

 

Foto's boven; Opzet van een kangoeroe. Goed om iets totaal anders te maken, want zo voelt dat als je werkt aan deze kangoeroe......  Foto rechts boven 2 elandkalfjes samen aan de wandel. Hier op een glazen tafel gefotografeerd, aandoenlijk beeldje!

Hoe kan het ook anders......' De Corona Vangers' , samen, zij aan zij, strijden zij tegen de onzichtbare vijand.  No. 3  heeft inmiddels ook vorm gekregen. Helaas de groep niet af kunnen maken vanwege weinig inspiratie door de verhuizing. No. 3 heeft het echter overleefd........ 

Onder/ boven; under constuction:  "Stormzwaan" en een  alpaca groep. Worden in div. kleuren gepatineerd!

Opzet ultieme Friese hengst....... zal het nu eindelijk eens lukken??? Ik houd u op de hoogte........

Jongste telg van de familie, een eland kalfje........

Laatste beeld; de wisent , hier in opbouw. Laatste in het wild levende exemplaar van de 'Bison bonasus' werd rond 1920 in Polen afgeschoten. Uit fokpogramma's van  dierentuinen ontstane kleine kuddes  bevolken sinds 2014 weer de diverse natuurgebieden in het voormalige Oostblok en Duitsland. In ons land in Zuid Kennemerland, de Veluwe en Maashorst.

Foto hieronder; ook nieuw in de collectie, de spreeuw!!

 

24-12-2018   "Samen" , 3 rustende paarden . Ontstond na een poging tot een nieuwe 5-span. Onvrede daarover bracht deze 3 samen.

 

Aalscholver, wachtend op een kleurtje....... En met vleugels, gietsel december 2018.

 

'Ode aan Humphry', nog in was en onaf. Een herinnering aan mijn onlangs overleden labrador.

Het zusje van 'Het Haas', een jonge haas in rust is 'geboren'. Ben er blij mee! Hier nog in was.

 

Eerste opzet Aalscholver, nog zonder vleugels die er later in de hete zomer van 2018 gewoon afsmolten.........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I